over ons

Timmerbedrijf Van den Boorn, al ruim 40 jaar een begrip in Maastricht en omstreken.

Kwaliteit hoog in het vaandel

Bij Timmerbedrijf Van den Boorn staat kwaliteit voorop.
We werken uitsluitend met goedgekeurd hout; de juiste soort en de beste kwaliteit voor elke specifieke verwerking. Ook de overige materialen, zoals hang- en sluitwerk, glas, verf, zijn van optimale kwaliteit voor de gewenste toepassing.
Lees verder op de pagina productinfo.

Vakkundige medewerkers

In onze branche is vakbekwaamheid minstens even belangrijk als de kwaliteit van de gebruikte materialen.
We zijn er trots op dat we een hecht en trouw team hebben. Als je net als wij 15 jaar of langer met elkaar samenwerkt ben je optimaal op elkaar ingespeeld. Alleen zo kunnen we een constante en uitstekende kwaliteit leveren.

Service met een hoofdletter

op kantoor bij Van den BoornService is bij Timmerbedrijf Van den Boorn erg belangrijk. Het gaat er uiteindelijk toch om dat u als klant tevreden bent. Dat u tevreden bent met uw nieuwe kozijnen of de renovatie van uw historische pand.
Samen met onze medewerkers doen we er alles aan om het gewenste eindresultaat te leveren dat u van ons mag verwachten.
Meer weten? Neem contact op; wij informeren u graag over onze werkwijze en kwaliteit.

Historie

Timmerbedrijf Van den Boorn is in 1969 opgericht door Hary van den Boorn. Een paar jaar later is het bedrijf overgenomen door de (schoon)ouders van de huidige eigenaars, familie Haenen. In 1996 is het bedrijf overgegaan naar Lambert en Yvonne Haenen. Sinds 2007 is de oudste zoon Frank bij het bedrijf betrokken. Hij zal in de toekomst het bedrijf van zijn ouders overnemen.