renovatie

Renovatie van oude panden is een vak apart. Er zijn allerlei voorschriften waaraan men zich moet houden, maar energiebesparing en veilig hang- en sluitwerk zijn zeer belangrijk.

Renovatie met respect voor het verleden

Oude, monumentale panden vereisen speciale aandacht en zorg. De eigenaar kan niet zo maar de kozijnen vervangen of iets dergelijks: hij is gebonden aan regels die gesteld worden door Monumentenzorg of Gemeentelijke voorschriften in het kader van beschermd dorps- of stadsgezicht.

Vakmanschap én voldoen aan de eisen

Timmerbedrijf van den Boorn is bekend in de regio voor restauratiewerkzaamheden aan historische panden.
Of het nu gaat om monumenten of beschermde stads- of dorpsgezichten: onze vakmensen vernieuwen uw kozijnen, trappen en ander houtwerk met een vakmanschap dat voldoet aan alle gestelde eisen, zowel die van u als die van Monumentenzorg en Gemeentelijke overheden.

Uitstraling van het verleden, materialen van nu

Met gebruikmaking van de kennis uit het verleden en materialen en gereedschappen van nu maken wij vakkundig van elke klus een succes. Ook passen wij in uw kozijnen, met behoud van de bestaande uitstraling, de nieuwste technieken toe zodat uw pand wordt opgewaardeerd.
Een niet onbelangrijke klus! Een uitdaging die je enkel toevertrouwd aan specialisten:
Timmerbedrijf van den Boorn.

Meer weten?

Laat ons ook bij u vrijblijvend ter plaatse de zaak bekijken en aan de hand van de geldende voorschriften in combinatie met uw wensen aanpakken.
Neem contact met ons op als u een bezoek van een van onze specialisten wenst.

renovatie