kozijnen – ramen – deuren

Kozijnen, ramen en deuren worden met u of de aannemer tot in detail doorgesproken. Er zijn immers vele mogelijkheden.

Werkwijze

De te vervangen kozijnen worden door ons ter plaatse ingemeten, of in geval van nieuwbouw vanaf de tekening van de architect. In onze werkplaats wordt vervolgens alles op maat vervaardigd. Door de uitgebreide mogelijkheden van ons machinepark en ons vakkundig personeel is de pasvorm van verbindingen en profileringen optimaal.

Veel mogelijkheden

Denk maar aan kozijnen met deuren, draaikiepramen, klepramen of vast glas. Ook hefschuifpuien en vouwschuifpuien behoren tot de mogelijkheden. Kozijnen met een moderne of een ouderwetse uitstraling. Kozijnen in aparte vormen, denk aan driehoekige- of ronde kozijnen. Wat betreft voor-, achter- en binnendeuren hebben wij een modellenboek waar u idee├źn uit kunt opdoen. Wanneer dan al uw wensen duidelijk zijn maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

Draaiende en/of schuivende delen

Alle bewegende delen in onze kozijnen (ramen en deuren) worden standaard voorzien van veiligheid hang- en sluitwerk conform politie keurmerk. Verder denken wij ook aan tochtwering en isolatie. Alle ramen en deuren worden in onze werkplaats afgehangen, zodat wij op locatie alles als een totaalpakket kunnen monteren. Het is echter niet altijd nodig om het kozijn te vervangen. Vaak is het ook mogelijk om nieuwe ramen en/of deuren in bestaande kozijnen te plaatsen. D.m.v. aanslaglatten in het bestaande kozijn kunnen wij een nieuw raam met dubbele beglazing, betere tochtwering en veiligheid hang- en sluitwerk plaatsen. Ook bij bestaande deuren is het mogelijk om deze te voorzien van meerpuntsluitingen en/of tochtweringen. Vraag eens naar de mogelijkheden!

Bescherming

In onze eigen spuiterij wordt al ons werk voorzien van een dubbele grondverflaag. Hierbij kunt u kiezen uit de kleuren wit, grijs, antaciet, zwart, teak of kleurloos (transparant). Uiteraard zijn al onze verfproducten milieu vriendelijk, dus op waterbasis.

Beglazing

Goede beglazing is niet alleen essentieel voor de isolatie, maar kan ook bijdragen aan een betere inbraakpreventie in uw kozijnen. Wij werken samen met een erkende glasleverancier, en begeleiden dus ook dit stukje vakwerk voor u.

kozijnen, op maat gemaakt