wat doen we

Als all-round timmerbedrijf hebben we ons in de loop der jaren gespecialiseerd in maatwerk en restauratie. We werken voor particulier en aannemer.

Maatwerk, geen massaproductie

Uw wens kunnen we tot uitvoering brengen. Wilt u een speciale trap of een aparte voordeur? Wij maken het precies zoals u het wilt hebben. Alles op maat, zodat het exact op uw situatie is afgestemd.

Restauratie van oude en monumentale panden

We hebben veel ervaring met restauratie- en renovatiewerkzaamheden. Van ontwerp tot volledige afwerking ter plaatse: we kunnen het hele proces voor u verzorgen. Meer over onze werkwijze bij renovatie.

Nieuwste technieken

Uiteraard maken we gebruik van de nieuwste technieken. Het oude aanzicht blijft maar met de kwaliteitseisen en het gebruiksgemak van nu.

Gespecialiseerd in:

En verder doen we:

U merkt al, niets is te gek bij timmerbedrijf van den Boorn. Wij leveren meer dan kozijnen, ramen, deuren en trappen. Alles is mogelijk en een van onze motto’s  is dan ook “als het van hout is, maken wij het”  U kunt hierbij denken aan diverse soorten aftimmerlatten en architraven, plinten, gootlijsten enzovoorts, enzovoorts. Uiteraard zijn er ook in deze materialen diverse profileringen en versieringen mogelijk. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

timmerbedrijf Van den Boorn: sterk in maatwerk